top of page

44 88 95 00

Vi er til

    FOR DIG

Scantryk ApS er en moderne grafisk full-service virksomhed, hvor fokus er sat på kvalitet, leveringssikkerhed og service på alle niveauer.

Med en avanceret maskinpark har vi skabt de optimale betingelser for udviklingen af den faglige stolthed, der har præget vor virksomheds mangeårige historie siden 1956

Med et bredt udbud at tryktekniker, total in-house produktion, tæt opfølgning af hver enkelt opgave kan vi sikre et effektivt produktinsforløb og en præsis leverance.

Hensynet til miljø er tænkt ind i alle processer - lige fra valg af papirkvalitet til den videre forarbejdning - det foregår udelukkende med svanemærke eller ISO godkendte produkter. 

Vi kan næsten

    DET HELE

Vi råder selv over alle produktions processerne i huset. Det giver sikkerhed for ensartet og høj kvalitet samt fleksibilitet, når processerne skal kombineres.

Vi har egne grafikere, der er klar til at hjælpe dig med at udforme din tryksag.

Vi udfører stort set alle opgaver lige fra visitkort, brevpapir, konvolutter, plakater, skilte, kunstbøger, brochurer, medlemsblade og tekstiltryk.

Lad os sammen finde den rigtige løsning på dine opgaver. Vi er altid klar til at rådgive dig om den optimale løsning og udarbejder gerne et tilbud.

Diverse

    TRYKFORMER

Offsettryk

Vi løser opgaver i både traditionel 4-farve (CMYK) eller pantonefarver i vores moderne maskinpark.

Digitaltryk

For at kunne tilbyde den bedste løsning på opgaven kan vi også lave digitaltrykt print og print til posters, skilte og tekstiltryk.

Relieftryk

Ophøjet tryk - en optimal løsning til at fremhæve tekst eller logo, hvor man på basis af traditionel offsettryk - ved hjælp af varme - får trykket til at hæve sig over papirets plan.

Blindpræg

Præget skarphed - med denne teknik leverer vi et højkvalitetsprodukt med en utrolig skarphed langs prægningens kant. Selve gravuren fremstilles i messing - resultatet bliver i absolut topklasse.

papkopper:

Vi har nu etableret en virksomhed som laver produktion af kaffe papbægre med eget tryk.

Se vores hjemmeside, tryk på link.

Scantryk Grafisk Produktion ApS
Marielundvej 28, 1
2730 Herlev
T: 44 88 95 00
info@scantryk.dk
www.scantryk.dk

CVR Nr. 10 32 79 70

Jan Kjær - Salg & Administration

info@scantryk.dk

bottom of page